TIMELAPSE FOTOGRAFIE

Zoekt u UHD B-roll stock en maatwerk timelapse, flow-motion, hyperlapse en Aeral beeldmateriaal ?

Wilt u een unieke timelapse laten maken? Een versnelde weergave van uw project. Een object of aanzicht in de hoogste resolutie weergegeven met een transitie van dag naar nacht. Een beweging door tijd en ruimte met een hyperlapse? Of een zoom flowmotion timelapse door een stad of landschap?  De mogelijkheden zijn eindeloos en zeer fascinerend met timelapse fotografie van Tuïsto’s Sparks uit Rotterdam, maar werkzaam wereldwijd.

Wat is Timelapse?

Timelapses ziet u vooral terug als B-roll materiaal in films en op tv. Dit omdat ze een versneld beeld weergeven van vaak alledaagse processen. De dag die binnen enkele seconden overgaat in de nacht bijvoorbeeld of een bouwproject die binnen tellen is voltooid. Daarom is het ideaal beeldmateriaal om te gebruiken als overgang tussen shots. Zeer populair in high-end films, TV programma’s  en documentaires, maar ook bedrijfsfilms laten vaak hun processen versneld zien, zodat u direct een beeld krijgt hoe iets tot stand komt wat normaal soms uren, dagen of zelfs weken duurt.

Waarom een timelapse laten maken?

Mist u net die unieke beelden in uw filmproject? Wilt u een professionele bedrijfsfilm of commercial maken? De meeste camera’s hebben een automatische timelapse functie, maar het produceren van kwalitatieve top beelden vergt veel kennis, ervaring en professioneel materiaal. Als Tuïsto’s Sparks lever ik al jaren timelapse beeldmateriaal als stockfootage en maatwerk voor film- en programmamakers en bedrijven. Met professioneel materiaal, zoals camera’s, sliders, gimbals, en *drones in combinatie met de nieuwste nabewerkingstechnieken wordt uw film zeer uniek en memorabel.

Dag-naar-nacht hyperlapse om/naar een object

Areal Hyperlapse om of langs een object.
*Volledige gecertificeerd

Antananarivo Madagaskar.  Timelapse frames van dag naar nacht, met opkomst melkweg

Closing the Maeslant storm surge barrier

Ghana Beach Timelapse

Neem contact op om alle mogelijkheden te bespreken.

V I D E O G R A P H Y

PROMOTION VIDEO

Jan Brons Fotografie Paint Photoshoot

Promo, shot in music video style. Hand held camera work.

EVENT BRANDING PROMO SHOOT

A walk trough Ahoy

A one-shot video inside Ahoy Rotterdam during the ABN AMRO World Tennis Tournament to show what event branding is all about by Marvin Smart. Event & venue branding.

PROMOTION VIDEO

Vanguard tripod set-up promo video

Promo, shot in music video style. Hand held camera work.

DJ SET VIDEO SHOOTS

DJ Sydney Rahimtoola

One-shot videos of an entire dj set + audio for promotional uses

Shot in commissioned by Everyday Is Friday

BOEKING OF VRAAG?

Contact:

Tel/ WhatsApp: 06-14327629
Email: info@tuistossparks.com