Frank Herben

FRANK HERBEN

Het gezicht achter Tuïsto’s Sparks

Ik ben dus Frank Herben (’81). Opgegroeid onder de rook van Rotterdam. Altijd al avonturen aan het beleven in het bos, aan het strand of in de polder. Naast avontuur ben ik verzot op kunst en cultuur en besteedde ik menig regenachtige dag met mijn neus in de boeken of achter de tekentafel. Reislust werd er in mijn familie met de paplepel ingegoten. Vandaar dat ik na een Horeca beroepsopleiding ben gaan werken in het toerisme in het buitenland.

Defensie en studie

Op mijn 21ste ben ik meer uitdaging gaan zoeken als beroepsmilitair in de Landmacht. Hier heb ik 7 jaar genoten van een zeer divers en avontuurlijk leven met tal van functies en rangen. Waarna ik vervolgens voltijd HBO Bedrijfskunde Toerisme en Recreatie ben gaan studeren. In de avonduren op een technische ICT helpdesk gaan werken en in de weekenden bij een Outdoor bedrijf als instructeur waar ik tevens mijn marketing scriptie schreef voor de outdoor recreatiebranche. De vrije tijd die ik had besteedde ik reizend in binnen- en buitenland met een backpack en camera.

Branding

Na het afstuderen ben ik bij een Branding bedrijf gaan werken voor Events en Venues. In die periode had ik eindelijk meer tijd had om mijn passie voor beeld verder te ontwikkelen en ben ik vol in de wereld van fotografie en timelapse/video bewerking gedoken. Door dit te combineren met mijn liefde voor avontuurlijke reizen, cultuur en flora & fauna creëerde ik unieke platen en beelden die wereldwijd verkocht worden op stock sites. Hierdoor kreeg ik steeds meer verzoeken voor persoonlijke fotoshoots en branding opdrachten en ben ik van freelancer naar ZZP’er gegaan.

Tuistos Sparks

Met Tuïsto’s Sparks combineer ik een goed inzicht in bedrijfskunde met mijn creatieve geest waardoor al mijn kennis, kunde en passies samen komen tot de diensten en producten die ik aanbied.

Frank Herben

Frank Herben. Het gezicht achter Tuistos Sparks. Veelzijdig fotograaf, timelapse specialist en brandingsconsultant. Gek op creatieve projecten

BOEKING OF VRAAG?

Contact:

Tel/ WhatsApp: 06-14327629
Email: info@tuistossparks.com