One Way Vision Raamfolie

One Way Vision Raamfolie is geperforeerd stickermateriaal wat op de buitenzijde van een raam wordt geplakt. Het is warmte- en zonwerend, maar door de vele gaatjes in de folie behoudt je het zicht naar buiten terwijl er nagenoeg niet naar binnen gekeken kan worden. Het kan op elke maat gesneden worden en in fullcolor worden geprint met een ontwerp naar keuze.  Bij tuistos.nl besteld u uw raamstickers snel en voordelig op maat! 

Wel naar buiten, niet naar binnen kijken

One-Way-Vision stickers zijn uitermate geschikt voor kantoor- en bedrijfsruimten. Met een fraai ontwerp zoals een prachtige afbeelding, uw logo en vergezeld met tekst hebben uw ramen straks een esthetische, promotionele en informatieve meerwaarde. Dit alles terwijl uw zicht gewaarborgd blijft en u van privacy en  minder warmte en zon geniet. Uiteraard ook geschikt voor particulieren. Denk aan de achterramen van uw auto. Of de ramen bij uw voordeur waardoor u altijd kunt zien wie er voor uw deur staat en niet andersom.

One Way Vision stickers bieden u privacy, zijn warme- en zonwerend en zijn drukbaar met bijvoorbeeld een mooie foto, tekst en/of uw bedrijfslogo.

De voordelen van One-Way-Vision:

  • Wel naar buiten, maar niet naar binnen kijken
  • In elke wensbare vorm te bestellen
  • Fullcolor te bedrukken
  • Eenvoudig te monteren en te verwijderen
  • Warmte- en zonwerend tot wel 60%

Snel en voordelig op maat gemaakt

Zoekt u een paar kleine raamstickers, of wilt u een hele gevel beplakken? Lever de gewenste afmetingen en het ontwerp aan en uw stickers worden goed en snel bedrukt, gesneden en verzonden. Heeft u maatwerk dat u liever vakkundig wil laten monteren? Schroom niet en neem gerust vrijblijvend contact op per mail, whatsapp, telefoon of het contactformulier voor antwoord op al uw vragen.

One-Way-Vision Folie prijs: € 49,- per m² 

Zoekt u maatwerk stickers of folie?

Industriële deur
10
Thema Wrapping