Profiteer van deze scherpe herfst aanbieding met een unieke op maat gemaakte fotoshoot van uw huisdier in de natuur. De natuur is momenteel op zijn mooist. Als de laagstaande gouden zon op het herfstpalet van de bomen schijnt is bijna onvoorstelbaar hoeveel prachtige warme kleuren er zichtbaar zijn. Dit is HET moment voor de mooiste foto’s.

HUISDIEREN HERFST SHOOT

  •  ± 60 MIN. OP MAAT GEMAAKTE FOTOSHOOT

  •  ± 5 PRACHTIG NABEWERKTE FOTO’S VAN HOGE KWALITEIT

  •  ONLINE GALLERY VAN DE OVERIGE FOTO’S

  •  PRINTEN EN INLIJSTEN TEGEN INKOOPSPRIJS

Omdat elk dier uniek is worden de fotoshoots geheel op maat aangepast aan uw huisdier. Heeft u een hond of kat?  Een kleine energieke wildebras of een brave lobas? In het intro gesprek verteld u uw wensen en de eigenschappen van uw huisdier en ga ik het meeste geschikte plaatje verzinnen. In overleg met u zoeken we een mooie buitenlocatie in uw buurt om uw viervoeter het beste weer te geven.  Samen prikken we een datum en tijdstip wanneer de omstandigheden ideaal zijn. Vooraf aan de shoot besteed ik rustig mijn tijd om mezelf te introduceren aan uw huisdier zodat hij of zij helemaal zichzelf kan zijn.  Tijdens de shoot is het wenselijk om, naast u, een welbekende van uw huisdier mee te nemen ter ondersteuning. Want twee baasjes aanwezig geeft gegarandeerd meer diverse plaatjes.
Binnen de afgesproken tijd publiceer ik de serie van foto’s afgeschermd online en hier kiest u de gewenste topfoto’s van uit. Deze ga ik vervolgens mooi nabewerken, waaronder het verwijderen van riemen en andere storende elementen in de afbeelding.  Als alles klaar is krijgt u een link met inlogcode waarmee u op mijn website de hoge resolutie fotobestanden kunt downloaden. Tevens implementeer ik de beste foto’s in een tool zodat u direct de mooiste foto kunt laten printen op elk materiaal en formaat naar keuze tegen kostsprijs.

Unieke foto's

Voor aan de muur

Testimonial:

“Tijdens een korte wandeling op een grijze dag in een saai parkje kreeg Frank het nog voor elkaar om onze hond zo goed neer te zetten dat het unieke plaatjes opleverde die wij nu prachtig aan de muur hebben hangen. Echt heel blij mee en zeker een aanrader !”

KEVIN KERSTEN

CHECK OOK DE ANDERE MOGELIJKHEDEN