Profiteer van deze scherpe herfst aanbieding met een unieke op maat gemaakte fotoshoot in de natuur. Het bos en de parken zijn momenteel op zijn mooist. Als de laagstaande gouden zon op het herfstpalet van de bomen schijnt is bijna onvoorstelbaar hoeveel prachtige warme kleuren er zichtbaar zijn. Dit is HET moment voor de mooiste foto’s.

HERFST SHOOT  IN DE NATUUR

  •  ± 60 MIN. OP MAAT GEMAAKTE FOTOSHOOT

  •  5 PRACHTIG NABEWERKTE FOTO’S VAN HOGE KWALITEIT

  •  ONLINE GALLERY VAN DE OVERIGE FOTO’S

  •  PRINTEN EN INLIJSTEN TEGEN INKOOPSPRIJS

Elke fotoshoot is uniek en geheel aangepast op uw wensen. In overleg met u zoeken we samen de ideale buitenlocatie uit en prikken we datum en tijdstip wanneer de omstandigheden ideaal zijn. We gaan door tot het mooiste plaatje is geschoten.

Binnen de afgesproken tijd publiceer ik de serie van foto’s afgeschermd online en hier kiest u de gewenste topfoto’s van uit. Deze ga ik vervolgens nabewerken en de fotobestanden krijgt u digitaal per mail verstuurd. Tevens implementeer ik de beste foto’s in een tool zodat u direct de mooiste foto kunt laten printen op elk materiaal en formaat naar keuze tegen inkoopsprijs.

Unieke foto's

Voor aan de muur

portretfotografie
portretfotografie
portretfotografie
portretfotografie

“Ik kreeg het nooit voor elkaar om een printwaardige foto van mijn zoontje te maken. Altijd te donker, niet scherp, een lelijke achtergrond of mijn ventje had er geen zin in en bleef maar stom kijken. Met veel humor en creativiteit lukte Frank het wel om het stralende ondeugende gezichtje van mijn zoontje vast te leggen. Zeker een aanrader, een fotoshoot bij Frank”

PJORT CASTELEIJN

CHECK OOK DE ANDERE MOGELIJKHEDEN