Project omschrijving

ZAKELIJKE PORTRETTEN

Binnen uw bedrijf werkt uw personeel als een team. Elk personeelslid heeft zijn eigen expertise en die samenstelling van professionals maken uw bedrijf tot wat het is. Hoogstwaarschijnlijk heeft u een pagina op uw website staat waarop u trots het team voorstelt. Echter gebeurt het vaak dat de foto’s door het personeel zelf worden aangedragen en komen zodoende de afbeeldingen niet met elkaar overeen. Verschil in kwaliteit, kleurgebruik, achtergrond en (kleding)stijl zorgen voor een inconsistent beeld en straalt aldus geen samenhangend team uit, maar een team bestaande uit losse componenten. Hiermee doet u uw goede bedoeling teniet en creëert u het tegengestelde van wat u wilt bereiken. Boek een zakelijke portretfotografie shoot in de huisstijl van uw bedrijf waardoor u de spelers van uw professionele team met kwaliteit en de juiste sfeer kunt voorstellen op uw website en op Linkedin.

 

VOORBEELD: Studio set-up op uw locatie.

GROEPSFOTO’S IN CORONA TIJD

In deze vreemde tijd met Covid infecties is het niet wenselijk, dan wel toegestaan, om de oude klassieke groepsfoto te kunnen nemen. Om toch een groep mensen, collega’s, familie etc toch veilig af te kunnen beelden kan er een alternatief worden toegepast, namelijk het samenstellen van losse portretten tot één groepssamenstelling.

 

Professionele zakelijke portretten in de huisstijl van uw bedrijf nodig? Boek een shoot bij de branding fotograaf Tuistos Sparks

BOEKING OF VRAAG?

Contact:

Tel/ WhatsApp: 06-14327629
Email: info@tuistossparks.com

    KLANTEN: