Project omschrijving

BRANDING CONSULTANCY

Branding consultancy voor uw bedrijf. Met een analyse en brainstorm sessies maken we van uw bedrijf een brand. Begin de juiste strategie hier

Door de globalisering, vrije handel en internet is alles altijd en overal verkrijgbaar. De keuze is overweldigend en allemaal van vergelijkbare goede kwaliteit ! Hierdoor kopen consumenten op basis van het gevoel of de beleving dat het product of dienst geeft. Ze kopen een merk en een imago.

Frank Herben

Branding vóór marketing !

Is uw product of dienst van goede kwaliteit en ruim beschikbaar? Besteed u veel tijd en geld aan marketing, maar loopt de verkoop achter? Dan wordt het tijd om uw bedrijf anders te gaan profileren. Terug naar de strategie. Onderscheid u van de concurrent. Wordt een merk met een eigen en authentieke stijl.
Met branding sessies gaan we uw unieke kernwaarden achterhalen en vertalen naar o.a. een passende huisstijl voor uw bedrijf. Hierdoor creëert u een origineel merk met authentieke producten en diensten afgestemd op de wensen van uw doelgroep.

Meer info

BRAINSTORMSESSIE

Geïnteresseerd in branding voor uw bedrijf?

Boek een brainstormsessie en samen bespreken we de huidige staat van uw bedrijf, uw wensen voor de toekomst en door een objectieve bedrijfskundige kijk krijgt u direct opheldering in verschillende aanleidingen, problemen en verbeterpunten binnen uw bedrijfsstrategie.

Meer info

BEDRIJFSANALYSE

Korte of uitvoerige interne en externe analyse.

Als vervolg op de branding brainstormsessie kunt u een uitvoerige of korte bedrijfsanalyse aanvragen. In de interne analyse wordt uw bedrijf met al haar facetten onder de loep gelegd en in de externe analyse onderzoeken wij de markt  en uw doelgroep. Hier komen verschillende sterke en zwakke punten, kansen en bedreigingen uit. Deze worden vergeleken en vertaald naar conclusies waardoor u duidelijk ziet waar uw verbeterpunten liggen en welke punten u kunt bestendigen.

Het rapport eindigt met duidelijke aanbevelingen waarmee de ideale strategie en een afgestemd plan van aanpak kan worden ontwikkeld.

Meer info

EVENT & VENUE BRANDING

Voorheen werkte ik veel in opdracht van Marvin Smart Event & Venue Branding. Dit bedrijf is gespecialiseerd in branding en signing van grote evenementen met als primaire opdrachtgever Ahoy Rotterdam.  Bezoek hun website voor een greep uit hun diensten.

Meer info

BOEKING OF VRAAG?

Contact:

Tel/ WhatsApp: 06-14327629
Email: info@tuistossparks.com

    KLANTEN: